Lumea rapida a Tehnologiei Informatiilor este solicitanta. Produsele trebuie sa fie puternice, atragatoare din punct de vedere vizual si cu un finisaj ireprosabil. Standardele sunt inalte. Doar vopselele cele mai bune sunt selectate.

Suntem experti in ceea ce priveste vopseaua pulbere. Suntem experti in culoare. Suntem experti in rezistenta si protectie oferita de vopseaua pulbere. De aceea am dezvoltat linia Interpon IT.

Potrivit atat pentru piata Tehnologiei Self-Service cat si pentru Telecomunicatii, aceste vopsele pulbere ecologice pot fi folosite atat in interior cat si afara. Finisajele netede, durabile si de ultima ora sunt folosite la  laptopuri si  PC-uri, imprimante, telefoane, aparate de check-in din aeroporturi, case de autoservire din supermarket-uri si bancomate.

Vopselele pulbere Interpon IT se bazeaza pe materiale polimerice termoactive solide cu punct de coacere scazut. Pot fi aplicate pe substraturi metalice sau cu aliaje metalice.  

Printre clientii nostri se numara toti jucatorii majori din domeniul IT inclusiv IBM, Dell, Hewlett Packard, Acer si firme de telecomunicatii precum Ericsson and Nokia.

Descarca brosura noastra IT.