Vopseaua pulbere AkzoNobel iti aduce Interpon F

Mobilierul de astazi reprezinta o combinatie fundamentala de forma si utilitate. Designul curajos, obraznic, indraznet se ia la intrecere cu aspectul interesant, elegant, aerodinamic. Produsele trebuie sa arate magnific, sa reflecte gusturile de azi, dar, de asemenea, sa faca fata cerintelor de o viata lunga in locul de asamblare.

Gama AkzoNobel de vopsele pulbere pentru industria de mobilier combina estetica si performanta atat pentru interior cat si pentru exterior. Cu intinderea noastra globala, cunostintele tehnice si expertiza in culoare, suntem in mod ideal plasati pentru a deservi aceasta industrie condusa de design, care este influentata de tendinte,  culoare, moda, performanta si stiluri de viata in schimbare.

Am efectuat o analiza extensiva a industriei mobilei, atat la nivel global si regional. Deci, am inteles exact ceea ce influenteaza si conduce atat modele de azi cat si de maine. Aceasta este motivul pentru care, in colaborare cu Centrul de Estetica din cadrul AkzoNobel, o institutie renumita la nivel global pentru analiza tendintelor de culoare ale vopselei, am creat gama Interpon F de culori si de finisaje dedicate si atragatoare.

Ale noastre