Ne pasa de mediul inconjurator si nu ne dorim sa facem rau planetei. In acelasi timp, nu vrem sa ne compromitem calitatea. De aceea, vopselele pulbere Interpon D au fost dezvoltate intr-o maniera ce sustine mediul. Intalnesc toate standardele arhitecturale de calitate (atat AAMA, si pentru anumite serii Qualicoat si GSB)

Interpon D sunt disponibile intro gama extinsa de aspecte plecand de la aspecte durabile si pana la aspecte ultra-durabile. Ele subliniaza frumusetea si longevitatea cladirilor lumii noastre, indiferent de locatie sau clima.

Clientii nostri – de la arhitecti si pana la aplicatori – cer calitate. Seria Interpon D1000 indeplineste acelasi standard in orice loc din lume in care este produsa. Este de asemenea croita pentru specificatii de nivel local. Si aplicata de o retea globala de aplicatori autorizati de inalta calitate.

Aceasta excelenta performanta este sustinuta de  garantiile puternice si dovedita de un record de exemple printre care se afla mai multe cladiri faimoase din lume. Acestea includ Lumea Ferrari din Abu Dhabi si Stadionul de tenis Wimbledon din Londra, Marea Britanie.

Download our Interpon D brochure

Ale noastre