Kitchen

Credem ca ni se cuvin. Aragazuri, frigidere, aparate de incalzire centrala si radiatoare, masini de spalat, unitati de aer conditionat. Dar ele sunt o parte esentiala din viata de zi cu zi. Si in era noastra atenta la design, aceste articole trebuie sa fie la fel de elegante atat in aspect cat si in functionalitate.

Pentru noi, culoarea este viata. Daca articolele pe care le folosim zilnic, precum instrumente de bucatarie, au culori indraznete sau nuante si texturi placute, ele pot avea un impact pozitiv asupra noastra. Cu ele, ne putem simti vii.

Aici intervine Interpon Powder Coatings. Fiind cea mai mare companie de vopsea si vopsea pulbere din lume, venim cu o expertiza de neegalat in ceea ce priveste culorile si tendintele cromatice. Colectia noastra de culori are in spate cea mai avansata tehnologie de vopsea pulbere din lume. Mai mult, producem la standarde de mediu exigente pentru a minimiza emisiile daunatoare si deseurile – atat in fabrica noastra, cat si in uzinele clientilor nostri.

Ale noastre