08-03-2012

Interpon lanseaza un nou website global

8 Martie 2012 – Noul website al Interpon Powder Coatings, www.interpon.com a fost lansat azi, oferind vizitatorilor o experienta cu totul noua si interactiva.

Noul website se mandreste cu un nou design proaspat, usurand utilizatorilor accesul la informatiile cautate. In plus fata de caracteristicile oferite de site-ul anterior, noul site Interpon.com prezinta Centrul de Expertiza, unde clientii pot gasi informatii detaliate despre vopselele pulbere. Printre numeroasele subiecte acoperite de expertii nostri, puteti afla lucruri noi despre tehnologii, materiale, modalitati de utilizare, durabilitate si inovatii.

Noul  website ofera de asemenea exemple de proiecte in care au fost folosite vopselele noastre pana acum, precum si un modul de Cautare Vopsea – ce permite vizitatorilor sa gaseasca vopseaua pulbere potrivita pentru ei, in functie de culoare, caracteristici de performanta, detalii chimice sau modalitati de utilizare.

Barry Tomlinson, Global Marketing Director, a comentat: “Noul site a trecut printr-un proces considerabil de redefinire la nivel de design si dezvoltare, cu accent pe imbunatatirea experientei online a utilizatorului. Astfel permitem oricui sa beneficieze de expertiza globala pe care o are AkzoNobel Powder Coatings, in orice moment ar avea nevoie.”

Vizitatorii site-ului pot descarca Fise cu Informatii Tehnice (TDS), brosuri sau reviste si pot sa contacteze reprezentantul de vanzari local, precum si sa adreseze intrebari expertilor nostri.

Tomlinson a adaugat, “Site-ul chiar este un hub de informatii si poate fi accesat de pe calculator sau mobil. Chiar mai bine, urmeaza si alte surprize – urmariti cu atentie acest spatiu!”