20-03-2012

Site-ul www.interponbuildings.com lansat de AkzoNobel

20 Martie 2012 – Am lansat website-ul www.interponbuildings.com – primul site de track record  dedicat vopselei pulbere pentru proiecte arhitecturale  si am dori sa va invitam la un tur al acestuia.

Veniti alaturi de noi pentru a face un tur virtual al Interpon Buildings  si experimentati ce posibilitati va ofera vopseaua noastra pulbere.

Interpon Buildings este o inovatie, deoarece va prezinta peste 300 de proiecte  arhitecturale toate protejate cu ajutorul vopselei noastre Interpon.

Astfel dumneavoastra, arhitectul, proiectanctul, constructorul, puteti merge online sa vedeti exemple specifice cu vopselele noastre pulbere folosite in intreaga lume in cadrul a sute de cladiri.

Fie ca este vorba de climat cald sau rece, uscat sau umed, proiect rezidential sau de birouri, stadion sau zgarie nor – pentru fiecare in parte avem un exemplu sa va prezentam. Fiecare proiect contine un set complet de imagini, informatii generale despre cladire si acolo unde este disponibil se poate folosi Google Maps Streetview pentru a vedea mai de aproape produsul si detaliile aplicarii asociate cu acel proiect.

Veniti alaturi de noi… o cladire Interpon ar putea fi, fara sa stiti, chiar dupa colt de dumneavoastra

Barry Tomlinson, Global Marketing Director AkzoNobel Powder Coatings: “ Lansarea acestui site este ultima piatra de referinta in strategia noastra online. Suntem incantati sa fim prima companie producatoare de vopsele pulbere care sa isi prezinta proiectele pe Google Maps si acum clientii nostri au o platforma buna sa isi  regaseasca proiectele fara a parasi confortul biroului lor.”

“Este o unealta noua fantastica ce a fost creata avand in minte nevoile arhitectilor. Le va permite acestora sa vada proiecte de oriunde in lume acoperite cu diverse vopsele pulbere si culori – toate aplicate in propriul lor mediu. Daca gasesc o cladire din apropiere pot merge online sa vada despre ce vopsea pulbere este vorba.” a declarat Tomlinson.

Lansarea acestui nou site face parte din eforturile continue ale companiei de a oferi informatii calitative clientilor sai. Designul a fost realizat in asa fel incat sa completeze website-ul oficial al diviziei de vopsea pulbere (www.interpon.com).