De ce Interpon

 

Cerintele cheie in cazul alegerii unei vopsele sunt aspectul, durabilitatea, costul si impactul asupra mediului. Credem ca vopselele noastre reprezinta o alegere optima in fiecare dintre aceste categorii.

 

Solutii unice, tintire globala

 

Suntem partenerul ideal al oricarui utilizator international de vopsea pulbere. De ce? Pentru ca oferim un pachet imbatabil ce contine tehnologii unice pentru vopseaua pulbere, acoperire globala completa si o oferta puternica de servicii clienti.

 

Expertiza noastra in-house – de la capacitatea poliester polimer la tehnologii pantate pentru vopseaua pulbere – toate astea inseamna ca ne putem adapta produsele pentru a va oferi o solutie unica.

 

Si pe deasupra, oferim si valoare adaugata. Tehnologiile pentru vopseaua pulbere sunt proiectate sa va imbunatateasca produsele si procesele. Abordarea noastra globala integrata, sprijinita de Worldwide Powder Group (WWPG), va garanteaza ca produsele noastre sunt consistente oricunde in lume.

 

Apoi mai avem si serviciul global. Clientii noastri au acces la intreaga noastra retea de operatiuni pentru vopseaua pulbere, oricunde ar fi in lume. Pentru ca tehnologia noastra este controlata la nivel central, putem replica orice vopsea oriunde pentru a asigura consistenta si calitatea absoluta.

 

Acesta este motivul pentru care sunt partenerul natural pentru furnizorii OEM, arhitecti, specificatori, contractori si sub-contractori pentru proiecte internationale majore in toata lumea.

 

Angajamentul pentru mediu

 

In aceasta era a durabilitatii, vopselele noastre prietenoase cu mediul nu au fost niciodata mai relevante.

 

In caz in care, ca si noi, compania dvs. are obiective stricte de durabilitate, atunci opreste-te putin si gandeste-te cum pot Vopselele Pulbere Interpon sa ajute planeta.

 

  • Contin zero Compusi Organici Volatili (VOC).
  • Genereaza mai putine deseuri in timpul aplicarii decat vopselele lichide.
  • Dezvoltarea in ceea ce privesc tehnologiile de gestiune a particulelor ofera si mai multe beneficii de mediu in comparatia cu vopselele traditionale

 

Acestea includ:

 

  • Risc redus de foc
  • Abilitatea de a recicla deseurile vopselei oferind eficienta in utilizare >95%
  • Noile finisaje de duritate la temperaturi mai scazute folosesc temperaturi mai scazute la cuptor, deci se foloseste mai putina energie 

 

Suntem mandri de credentialele noastre de mediu. “Fiecare culoare este Verde” subliniaza cu adevarat misiunea Interpon. Bineinteles, nu chiar fiecare culoare este verde – avem o gama larga cu mii de alegeri si finisaje. Dar, din punct de vedere al mediului, fiecare dintre vopselele noastre pulbere este  „verde”.

 

Si asta merita cu siguranta atentia voastra!