Sustainabilitate

 

Vopseluri pulbere: Uriasul Verde

 

Ce face produsele noastre special? Ei bine, 2 lucruri. Primul, AkzoNobel Powder Coatings are o amprenta eco mult mai scazuta de-a lungul gamei noastre de produse in comparatie cu alternativele din piata. Si doi, pulberile noastre au atins acea certificare de sustenabilitate Platinum SMaRT.

 

Pulberile noastre ofera multe beneficii mediului. O pulbere este alcatuita din material brute, similar altor pulberi, dar fara a contine solventi organic. Ca rezultat nu exista o eliberare volatile de compusi organic (VOC) in atmosfera in timpul aplicarii. De asemenena, pentru ca in cazul pulberii nu este necesar niciun solvent exista o reducere a riscului de incendiu in timpul depozitarii si a manevrarii.

 

Metodele unice de aplicare a vopselurilor pulbere sunt si ele benefice. Permit produsului ce nu contine solvent sa fie aplicat intr-un process cu un singur strat; toata pulberea in exces este colectata si reutilizata. Asta inseamna ca procesul aplicarii vopselurilor pulbere are ca rezultat o utilizare maxima, rate de neutilizare reduse si un cost economic aplicat.

 

 

Dincolo de complianta

 

Care este cea mai buna informatie despre un produs in ceea ce priveste echitatea sociala si ambientala? Este o certificare a produsului de o a treia parte credibila. Ceva ce este aprobat, transparent si bazat pe consens. De ce? Deoarece elimina interesul superficial si nesincer privind ingrijorarea aratata pentru mediu (green wash) ilegal, daunator si des intalnit.

 

Multe companii de vopseluri pun presiune pe cantitatea si varietatea initiativelor verzi. Noi nu. Focusul nostrum este pe calitate si pe cridentials de calitate si masurabile.

 

Descarca brosura noastra de sustenabilitate